Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.
Average rating :          

About

Casimira nye fotballdrakter DeonHuon

troppen på grunn av å fly tilbake
Mourinho, allment panned for sin tilnærming i ligaen, skyldes ros. United var kompakt, organisert og oozed stort spill modenhet. Men de fristet Chelsea Drakt til å male dette som noen taktiske masterclass ville gjøre det bra å merke seg at Ajax i utgangspunktet bare ikke kom opp. Ungene i rød og hvit kunne knapt snor to passere sammen i åpningen 30 minutter, og forbedret ikke mye etterpå.
Men vi kan forvente mye i form av Manchester United-reaksjon, med troppen på grunn av å fly tilbake fra Stockholm, trofé i slep. Kanskje, etter hvert som de lander, vil Mourinho ha overbevist seg om at han har vunnet den firedoble høfligheten av den medaljen han vant ved bordtennisturneringen i januar.
Det var en overbevisende gevinst. United mobbet sine motstandere, forsvaret sterkt og utnyttet sjansene sine. Paul Pogba s avbøyde innsats nådde seg tidlig og da Henrikh Mkhitaryan – sannsynligvis konkurrentens beste spiller – pounced å gjøre det 2-0 like etter intervallet, var det ingen Real Madrid Drakt vei tilbake til nederlandsk side.
Moralsk historie, barn, er at tanking av Premier League lønner seg. For Manchester United og Jose Mourinho reddet sin sesong til sist på Venner Arena i Stockholm, og slo en enormt underwhelming Ajax-side for å vinne Europa League, og tjente en plass i neste sesong s Champions League i prosessen.
Hvis Tom Adams viser sin kondisjon i fredagens Warm-Up, har han en halv sjanse til å bli utkastet til Arsenal tilbake fire for FA Cup-finalen.


Public Group

StyleFiller is where curious minds like you meet. It’s where they accelerate their knowledge of the global opportunity ecosystem that surrounds them.

Categories

Recent Topics